Dit nieuwbouwproject is door VanWonen Verhuur met zorg ontwikkeld en gebouwd. Op dit moment zijn alle woningen verhuurd.

Heeft u in de toekomst interesse in een huurwoning van VanWonen? Ontdek het verhuuraanbod VanWonen op huren.vanwonen.com en volg uw regio!

Huren op Seahorse Hengelo

Nieuwbouw huurwoningen in Seahorse Hengelo


Wonen in een karakteristieke, groene en hoogwaardige woonomgeving op het terrein van de voormalige Koninklijke Weefgoederen Fabriek. Welkom bij ‘Huren op Seahorse’; wonen op industrieel erfgoed!

Op het Seahorse-terrein woont u op een bijzondere historische plek, in de meest duurzame wijk van Hengelo, met het comfort van nu. De woningen zijn zoals gezegd Nul op de Meter en genereren net zo veel energie als ze verbruiken bij een normaal gebruik, daarmee is uw energierekening zeer laag. De woningen zijn voorzien van vloerverwarming op de begane grond, zonnepanelen op het dak en uiteraard wordt er gasloos gebouwd.

Comfort vindt u als vanzelfsprekend in deze heerlijk geïsoleerde woningen met een tuingerichte woonkamer, een luxe keuken en badkamer, drie slaapkamers en een ruime zolder.

Kortom: Huren op Seahorse betekent zorgeloos wonen in een Nul op de Meter-woning in een gezellige wijk en met alle voorzieningen bij de hand!

Graag tot ziens op Seahorse.

Locatie